HomeSecure ApS kan försäkra dig som kund om att vi skyddar dina personuppgifter som behandlas och uppges i samband med handel på vår hemsida. Nedan finner du en lista över de uppgifter som vi samlar in och hur dessa sedan behandlas av oss. 

LOGGAD INFORMATION
HomeSecure ApS sparar din IP adress. Vi sparar den för att kunna optimera vår webshop och rätta till fel. Informationen förblir konfidentiell och används endast till statistik. 

SÄKERHET
HomeSecure.se använder sig utav SSL kryptering vid betalning. All känslig information som överförs till NETS och Paypal raderas efter genomförd betalning.

COOKIES
HomeSecure.se använder cookies för att följa användarens beteende på sidan. Vi loggar denna informationen för att kunna skaffa oss en överblick över våra besökares vanor och behov. Vi använder den insamlade datan endast till statistik och till att förbättra användarupplevelsen i vår onlinebutik. 

ORDERSIDOR
I HomeSecures webbshop kan du köpa produkter, där du anger dina personuppgifter på en SSL krypterad sida. Namn, adress, telefonnummer och e-mail adressa. Bank- / kreditkortsnummer raderas direkt efter ett köp är genomfört och blir därför inte sparat på vår server. Personuppgifter sparas säkert, så vi kan skicka produkterna med posten eller komma i kontakt med kunden i efterhand. 

EXTERNA LÄNKAR
Vår webbshop innehåller externa länkar till våra samarbetspartner, vi tar inte ansvar för dessa.