Det nya och bättre sättet att säkra ditt hem

Den nya generationen av hemlarm har anlänt. Med hjälp av den senaste tekniken har vi skapat den ultimata säkerhetslösningen för att säkra ditt hem. En sömlös Wi-Fi och mobildata-baserad App-upplevelse med integrations möjligheter med andra smarta enheter så som Smart Plugs, Philips Hue Lights, Nest, Amazon Alexa och mer.

Smart Hub

Smart larmpanelen använder både Wi-Fi och mobilnätverk (kräver SIM-kort) att kommunicera med användare - detta erbjuder en säker och stabil anslutning även i situationer med strömavbrott eller problem med Wi-Fi-anslutning.

Smart Hub
 • Trådlös Kommunikation

  Inga fula kablar. Eftersom nästan alla komponenter fungerar helt trådlöst, behöver du inte tänka på att dölja långa påträngande kablar.

  Enkel Installation

  Att installera ett larmsystem har aldrig varit så enkelt tack vare den trådlösa kommunikationstekniken som används mellan tillbehören och Smart larmpanelen.

 • Inbyggd siren

  HomeSecure Smart huvudenheten har en inbyggd siren på 93dB.

  Backupbatteri

  Vid strömavbrott använder huvudenheten ett backupbatteri som varar upp till 10 timmar, i samband som systemet varnar användaren för strömavbrott.

 • Wi-Fi + GSM

  Smart systemet har både IP (Wi-Fi) och GSM-modul, vilket innebär att systemet primärt använder Wi-Fi för kommunikation, men kan vid strömavbrott använda ett SIM-kort för att kommunicera till användare.

Unobtrusive Seamless Design

Betala bara för det väsentliga

Våra larm förebygger inbrott och väcker uppmärksamhet, samt omedelbart varnar dig, din familj, grannar och vänner om ett inbrott skett. Vidare, kan du ringa rätta myndigheterna på plats. Med ett HomeSecure larm betalar du endast för det väsentliga för att säkra ditt hem.

Unobtrusive Seamless Design
 • Huvudenhet

  Placera Smart Huben på en central plats, helst i närheten av routern för en stark och stabil Wi-Fi-anslutning.

  Smart Huben är utrustad med en kraftig 93dB inbyggd siren och ett backupbatteri vid strömavbrott.

 • Rörelsesensor

  PIR-rörelsessensorer detekterar rörelse. Den perfekta platsen för rörelsessensorer ligger i hörnet av ett större rum, riktad in mot hemmet

  HomeSecure rörelsedetektorer använder en dual-sensorteknik, vilket gör dem husdjursvänliga.

 • Magnetkontakter

  HomeSecure magnetkontakter består av två separata delar; en sändare och en magnet.

  Trots att de är tekniskt ganska enkla, är de oerhört effektiva att säkra dörrar och fönster.

  Våra magnetkontakter är lätta och snabba att montera på valfri ingångspunkt, vare sig det är ett fönster eller en dörr, med starkt dubbelhäftande tejp.

 • Rökdetektor

  Montera röksensorerna i utrymmen med hög brandrisk, som i vardagsrummet eller i närheten av köket.

Håll ett öga på ditt hem

Live Stream
Se kamerans live-stream via App på din mobilenhet var som helst, förutsatt att din telefon har mobildata eller en Wi-Fi-anslutning.

Motta push-meddelanden
Ta emot push-notisartill telefonen när kameran upptäcker rörelse och få stillbilder direkt till din e-post.

Användarvänlig

Så här enkelt har det aldrig varit att installara och använda ett larmsystem. HomeSecure larmsystemet erbjuder diverse metoder för att styra ditt hemlarm. Använd fjärrkontrollerna, knappsats, RFID-taggar eller mobilappen.

Förebygger inbrott.
Fångar uppmärksamhet.

En väsentlig funktion av larmsystem är att förebygga inbrott från genom att visa att hemmet är säkrat. Det är precis vad HomeSecure-systemet gör. Om larmsystemet skulle utlösas, kommer utomhussirenen att fånga uppmärksamhet, vilket begränsar tiden en inbrottstjuv spenderar i hemmet och minimerar skadorna.

Mobil App

HomeSecure Appen är packad med nyttiga funktioner som; ändra larmstatus, visa IP-kamerans live-stream, redigera systeminställningar, visa händelselogg och mycket mer.

Mobile App
 • Alltid ansluten

  Med HomeSecure-larmsystemet är du och din familj alltid anslutna till ditt hem och varandra. Se larmet och live-stream direkt från mobilen.

  Push-meddelanden

  Ta emot push-notisar från; strömavbrott, när larmet löser ut, när dina barn kommer hem, när larmstatusen ändras och mer.

 • Intuitiv och enkel

  Enkel och intuitiv design gör denna App det perfekta larmsystemet för användare i alla åldrar.

  Kamera i samma App

  Nu kan du få IP-kameran i samma app som ditt larmsystem. Quick-Switch funktion.

 • Gratis

  HomeSecure Appen är helt gratis att ladda ned och använda. Upp till 5 personer / mobilenheter kan styra samma larmsystem och motta notisar från systemet.

   

Hållbart

HomeSecure komponenterna är byggda med högkvalitativa och robusta material som ger utmärkt hållbarhet och skydd mot skador.

Sound the Alarm

Den trådlösa och vattentäta utomhussirenen avskräcker inbrottstjuvar och fångar uppmärksamhet med dess 105dB siren.